NIEUW: Beau Joie Champagne

Nieuw in ons champagne assortiment zijn de champagnes van Beau Joie Champagne. Beau Joie Champagne wordt geproduceerd door Bertrand Senecourt in de Franse stad Epernay, de Champagne stad van Frankrijk. De Nederlandse top DJ Tiësto, mede aandeelhoude, is een grote fan en brand ambassador van het merk dat is geïnspireerd door het nostalgische verleden van romantiek en ridderlijkheid. Ruwe tijden met dappere ridders, koningen en koninginnen.

Een prachtige champagne met een harnas van 100% gerecycleerd koper. Beau Joie is wat we noemen een ‘zero-dosage’ Champagne. Een Champagne waarbij totaal geen suiker dosage wordt toegevoegd. Voor de vinificatie gebruikt men enkel Pinot Noir en Chardonnay druiven van uitstekende kwaliteit.

Beau Joie Brut is qua smaak een subtiele Champagne met een verfrissend mondgevoel. Zeer zuiver, harmonieus en toegankelijk te noemen. Hierdoor combineert Beau Joie Champagne uitstekend met een mooie  maaltijd of verfijnde hapjes.

BRUT SPECIAL CUVEE

De Brut Special Cuvee is een zorgvuldige samenstelling van 60% Pinot Noir en 40% Chardonnay druiven. De koperen cover -gemaakt van gerecycleerd koper- heeft een verkoelende werking waardoor de fles altijd al fris is en ook langer koud zal blijven eens ze gekoeld is.

BRUT ROSE SPECIAL CUVEE

De Brut Rose is eigenlijk een ‘extra Brut’, de champagne heeft 3 jaar rijping genoten in de kelders, meer dan wettelijk vereist voor een non-vintage rosé. De dosage is 3,8 gram per liter, dus het is een Extra Brut Rosé champagne. Ook de samenstelling qua druiven is iets anders dan de Brut, namelijk 50% Pinot Noir en 50% Chardonnay. Beau Joie Champagne Rosé is perfect uitgebalanceerd om een speciale gelegenheid te vieren of om gewoon lekker van te genieten op een uniek moment. Beau Joie Rosé heeft een frisse smaak. Fris en fruitig met aroma’s van delicate rozenblaadjes, verse watermeloen, aarbei en citrustonen. De dosage is 3,8 gram per liter wat extreem weinig is, een Extra Brut Rosé champagne als het ware.

DEMI SEC SPECIAL CUVEE SUGAR KING

Special Cuvee Sugar King Demi-Sec is gemaakt van een mix van 50% Pinot Noir, 30% Chardonnay en 20% Pinot Meunier voor de zoetste champagnes. Het is de perfecte dessertwijn die goed past bij bessen, chocolade of romige vla. Als kers op de taart heeft deze Beau Joie Luminous ook nog een ingebouwde verlichting! Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.