Uitnodiging: The Maltman Tasting met Andy Hart

Graag nodigen we je uit voor onze laatste online tasting van het jaar! Het ‘online tasting jaar 2021’ willen we graag met een knaller afsluiten en vrijdagavond 26 november schakelen we daarom live over naar Andy Hart van The Maltman en The Grainman. Een onafhankelijke bottelaar die je niet vaak tegen komt voor een proeverij maar die hard aan de weg timmert! 

Andy is een leuke verteller en fantastische bottelaar en samen met zijn vader Donald bottelt hij onder het The Maltman label fantastische single malts, blended malts en blends en onder het The Grainman label de meest uiteenlopende single grains. Beide merken staan bekend om hun verrassende releases van een groot aantal verschillende distilleerderijen. Veelal ook wat oudere bottelingen en mooie sherry rijpingen. Kortom een luxe proeverij dus!

Andy neemt je deze avond mee op reis door Schotland en we proeven onderstaande 6 whisky’s:

The Maltman Secret Speyside 13yo 2006 NL Exclusive
The Grainman Invergordon 33yo 1987 Islay Barrel Finish
The Maltman Glen Elgin 13yo 2007 NL Exclusive (sherry matured)
The Maltman Bunnahabhain Heavily Peated 7yo 2013
The Maltman Royal Brackla 10yo 2011 (sherry matured)
The Maltman Blended Scotch 37yo


Live vanuit onze winkel host Tom-Roderick deze proeverij waarbij we overschakelen naar Andy in Schotland. Hoe werkt het? Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 6 te proeven whisky’s en een placemat, je logt 26 november in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 26 november om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €35,- p.p. bij het ophalen van de sample set in de winkel en €40,- als we deze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en praktische info.

Wanneer: vrijdag 26 november

Tijd: 20.00 uur, inloggen via Zoom vanaf 19.45 uur.

Kosten: €35,- bij ophalen in de winkel / €40,- bij versturen per post

Adres: je eigen woonkamerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.