De vierde Drams by Dramtime botteling!

Na bijna 2 jaar hebben we vandaag weer een nieuwe Drams by Dramtime bottelingen geïntroduceerd. Een 6 jaar oude Campbeltown malt die we in samenwerking met Claxton’s gebotteld hebben. Hij is inmiddels te koop in de winkel en via onderstaande link ook op Dramtime.nl te bestellen. Hieronder alle info en proefnotities.

Claxton’s Exclusives Distilled In Campbeltown 6yo 2015 Drams By Dramtime Exclusive Bottling (57,5%)

De Claxton’s Exclusives Distilled In Campbeltown 6 years old 2015 Drams By Dramtime Exclusive Bottling is een Campbeltown blended malt gebotteld door de onafhankelijke bottelaar Claxton’s als een Drams by Dramtime Exclusive Bottling. Deze Campbeltowner is een ‘geteaspoonde’ malt van een niet nader te noemen distilleerderij (een kleine hint mbt aan welke kant van Campeltown deze staat zie je terug op het label). Die is gedistilleerd op 3 februari 2015 en heeft gerijpt in PX Quarter Cask #22B. Dit vat is gebotteld op 4 augustus 2021 op vatsterkte (cask strength) van 57,5%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen, als een gelimiteerde single cask release van 162 flessen.

Neus: rozijnen, pruimen, dadels, marmelade en een vleugje kampvuur

Smaak: licht kruidig met een pepertje, rozijnen, pruimen, gedroogde cranberries en kersen, honing, vanille met een vleugje kandijsuiker en lichte rook tonen van een kampvuurtje in de verte

Afdronk: compote van warm rood fruit, een walnoten bittertje en middellang

Klik hier om deze whisky op Dramtime te bestellen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.