UITNODIGING: Online Kavalan Tasting met Kaitlyn Tsai

Graag nodigen we je uit voor een bijzondere online whisky proeverij met de whisky’s van Kavalan uit Taiwan. Zondagmiddag 20 februari schakelen we vanuit onze winkel in Musselkanaal live over naar Kavalan global brand ambassador Kaitlyn Tsai in Taiwan. Na onze online proeverij bezoeken aan onder meer Israel, India, Wales en Japan gaat de ‘Dramtime World Whisky Tasting Tour’ nu op bezoek bij een van onze favoriete distilleerderijen.

De whisky’s van Kavalan zijn mateloos populair sinds hun introductie in Europa. In 2013 waren we er op bezoek en vroegen we ons af hoe je als distilleerderij in hemelsnaam 1 miljoen bezoekers per jaar kon hebben zonder dat we je in Europa kenden. Dat duurde slechts een paar maanden en eenmaal in Europa beschikbaar regende het de afgelopen jaren prijzen voor de Kavalan whisky’s. De Solist Vinho Barrique werd in 2015 onderscheiden als ‘Worlds Best Whisky’ bij de World Whisky Awards en vele andere Kavalans volgden!

Whisky’s uit een zeer warm klimaat met een relatief snelle rijping die het beste omschreven worden als smaak bommetjes. Tijd om er alles over te weten te komen! 

Tom-Roderick host vanuit de winkel deze proeverij en we schakelen live over naar Kaitlyn in Taiwan. Zij neemt je mee in de nog korte maar turbulente geschiedenis van Kavalan en vertelt je alles over whisky maken in Taiwan. Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 6 te proeven whisky’s en een placemat, je logt 20 februari in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

Wat gaan we proeven? Na heel lang wachten zijn we trots te melden dat onze eigen Kavalan single cask release eindelijk in aantocht is en die gaan we deze middag onthullen en uiteraard ook proeven. Daarnaast proeven we een nieuwe single cask release speciaal voor Nederland, de nieuwe Triple Sherry Cask en nog 3 andere Kavalans!

De proeverij begint zondag 20 februari om 14.30 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €35,- p.p. bij het ophalen van de samples in de winkel en €40,- als we ze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en praktische info. Wil je wel deelnemen maar kun je deze zondagmiddag niet? We nemen de proeverij ook op zodat je deze op een later moment terug kunt kijken. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.