Uitnodiging Ardbeg Day 2022

Eindelijk! Het kan weer! Na 2 aangepaste edities in de Covid jaren vieren we dit jaar weer als vanouds Ardbeg Day! Over exact een maand, op zaterdag 4 juni, is het zover!

Dit jaar is het thema PUNK en gaan we terug naar de jaren ’70 en ’80. We organiseren een mini festival met live muziek van Ramones tribute band de Rumbones, de BrewDog Punk IPA X Ardbeg bar komt naar Musselkanaal, er is uiteraard iets lekkers te eten en meer! Graag nodigen we je uit om deze dag in stijl te vieren bij Ardbeg Embassy Slijterij Frans Muthert & Dramtime.nl!

Onderaan dit bericht vindt je alle relevante informatie om je aan te melden. De komende weken zullen we op deze Facebook pagina de laatste details rondom het programma van Ardbeg Day 2022 onthullen! 

Ardbeg Ardcore
De Ardcore is de limited edition Ardbeg release voor Ardbeg Day 2022 en zullen we deze middag introduceren. Een Ardbeg gemaakt met Black Malt (zwaar geroosterde gerst). Die is deze middag uiteraard te proeven en enkel voor de deelnemers van het Ardbeg Day evenement is het mogelijk vooraf een fles te reserveren (max 1 fles p.p.) die na afloop van het evenement te koop is. Hoe dat in z’n werk gaat leggen we je na je opgave uit. 

Hoe laat: 16.00 uur tot +/- 18.00 uur
Wat: Ardbeg, BrewDog, iets lekkers van de BBQ, live muziek & meer!
Waar: Schoolstraat 48, 9581 GC, Musselkanaal
Dress code: Punk & RockKosten: €40,- p.p. 
Opgeven: info@dramtime.nl (uiterlijk 21 mei)

VOL = VOLGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.