Uitnodiging: Online Elixir Distillers Tasting met Celine Tetu

Beste whisky liefhebber,

Graag nodigen we je uit voor onze online Elixir Distillers tasting op vrijdag 25 juni. Elixir Distillers doet als naam wellicht niet meteen een belletje rinkelen maar van de merken The Single Malts of Scotland, Port Askaig en Elements of Islay ken je ze ongetwijfeld! Na een rondje ‘wereld whisky’ tastings komen we dus weer terug in Schotland voor een avondje onafhankelijke bottelingen.

Live vanuit onze winkel en samen met Jock Shaw host Tom-Roderick deze proeverij waarbij we live overschakelen naar brand ambassador Céline Têtu van Elixir Distillers. Zij neemt je mee op reis door Schotland met de bottlingen van The Single Malts of Scotland, Port Askaig en Elements of Islay. Ze vertelt je alles over de drie merken, de verschillende whisky’s, de bouwplannen voor een nieuwe distilleerderij op Islay en nog veel meer!

Hoe werkt het? Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 6 te proeven whisky’s (zie bovenstaand de line-up) en een placemat, je logt 25 juni in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 25 juni om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €30,- p.p. bij het ophalen van de samples in de winkel en €35,- als we ze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en praktische info.

Wanneer: vrijdag 25 juni

Tijd: 20.00 uur, inloggen via Zoom vanaf 19.45 uur.

Kosten: €30,- bij ophalen in de winkel / €35,- bij versturen per post

Adres: je eigen woonkamerGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.