Uitnodiging Douglas Laing Emporium Battle Tasting

Graag nodigen we je uit voor een bijzondere online whisky proeverij en battle tussen de drie Nederlandse Douglas Laing Emporium Stores Slijterij Frans Muthert/Dramtime, Passie voor Whisky en Slijterij Vonk. Alle drie zijn we in 2020 benoemd tot Douglas Laing Emporium Store en op 15 juli gaan we met elkaar ‘de strijd aan’. 

Waarom?! Je bent als deelnemer van deze proeverij onderdeel van onze ‘proefcommissie’ en je selecteert daarmee een Old Particular single cask release die we als de drie Nederlandse Emporium Stores zullen laten bottelen om deze in het laatste kwartaal van 2021 op de markt te brengen!

Wat gaan we deze avond doen? De eerste helft wordt verzorgd door brand ambassador Ronald Anneveldt die je alles verteld over Douglas Laing en zijn whisky’s. We proeven dan de Epicurean 12yo, Timorous Beastie Meet The Beast (Emporium Exclusive) en de Big Peat Peatrichor (Feis Ile 2021 release). De twee helft komt voor de rekening van de Emporium stores en we presenteren elk een single cask release waarvan jij er aan het einde van de proeverij 1 uitkiest als winnaar! De single cask met de meeste stemmen laten wij vervolgens bottelen!

Hoe werkt het? Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2,5cl) van de 6 te proeven whisky’s en een placemat, je logt 15 juli in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 15 juli om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €34,95 p.p. bij het ophalen van de samples in de winkel en €40,- als we ze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en praktische info. Wacht niet te lang met je aanmelding want we hebben dit keer ruimte voor een zeer beperkt aantal deelnemers!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.