Uitnodiging: Online Mars Tasting met Momoko Kato

Beste whisky liefhebber,

Graag nodigen we je uit voor een bijzondere online whisky proeverij met de whisky’s van Mars uit Japan. Zondagmiddag 16 mei schakelen we vanuit onze winkel in Musselkanaal live over naar Mars brand ambassador Momoko Kato in Japan. Na onze online proeverij bezoeken aan onder meer Israel, India, Wales en Denemarken gaat de ‘Dramtime World Whisky Tasting Tour’ nu op bezoek in ‘Nippon’. 

Japanse whisky’s zijn ongekend populair en voor ‘relatieve nieuwkomers’ Chichibu en Mars geldt dat net zo. Bij tijd en wijle lastig te verkrijgen in Europa laat staan dat het mogelijk is een verrassende line-up van 6 op tafel te zetten. Dat laatste is met Mars nu eindelijk gelukt en dus gaan we online op bezoek bij ‘The Rising Star of Japanese Whisky’

De whisky’s van Mars komen uit twee distilleerderijen, beide eigendom van Hombo Shuzo. Het bedrijf kent een lange historie in het distilleren van onder meer whisky en heeft twee prachtige distilleerderijen in huis. De hoog gelegen Shinshu distilleerderij en de zuidelijk gelegen Tsunuki distilleerderij. Daarnaast experimenteert men op 3 plekken met de invloed van het klimaat op rijping (Shinshu, Tsunuki en Yakushima) en hiervan gaan we ook wat proeven. Heb je nu al genoeg vragen over Japanse whisky, Mars en Tsunuki? 16 mei worden ze allemaal voor je beantwoord!Hoe werkt het? Tom-Roderick host vanuit de winkel de proeverij en we schakelen live over naar Momoko in Japan. Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 6 te proeven whisky’s (zie bovenstaand de line-up) en een placemat, je logt 16 mei in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint zondag 16 mei om 14.30 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €35,- p.p. bij het ophalen van de samples in de winkel en €40,- als we ze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en praktische info.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.