10 Jaar Dramtime Jubileum Proeverij

Dramtime bestaat dit jaar 10 jaar, je zult het ongetwijfeld gemerkt hebben! Er is een nieuw Dramtime.nl, er waren enkele speciale jubileum bottelingen en we sluiten het jaar af met een speciale en exclusieve jubileum proeverij!

Zondagmiddag 26 november organiseren we bij Hotel Boschhuis in Ter Apel een bijzondere whisky middag. We trekken 8 gave en soms zelfs hele oude en bijzondere bottelingen uit de afgelopen 10 jaar open om onze 10e verjaardag nog eens goed te vieren. Hayo van Weringh vertelt je deze middag alles over de 8 te gekke whisky’s, hun betekenis voor ons en meer! Hotel Boschhuis bereidt vervolgens bij elke whisky een klein hapje als de ideale foodpairing!

Ben jij erbij?! We hebben plek voor slechts 40 deelnemers dus meld je snel aan door te mailen naar info@dramtime.nl, de kosten zijn €135,- p.p. We beginnen om 14.00 uur met een aperitief en om 14.30 uur gaan we aan tafel voor de proeverij. Na afloop is er tevens de mogelijkheid om te blijven dineren in het restaurant van Hotel Boschhuis.

Wat we exact gaan proeven verklappen we nog niet maar verwacht een hoop ‘oudjes’ en whisky’s van merken als SpringbankArdbegChichibu en Pappy van W

Zien we je 26 november?!

Wanneer: zondag 26 november

Tijd: 14.00 uur | Kosten: €135,-

Adres: Hotel Boschhuis, Ter Apel

Aanmelden: mail naar info@dramtime.nl Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.