Special Releases 2023 Tasting Event

In samenwerking met Diageo willen we je uitnodigen voor een unieke proeverij middag met de Diageo Special Releases 2023. Zaterdagmiddag 11 november komen Herman van der Meij en Dennis Mulder namens Diageo, en met de Talisker Landrover Defender, naar Musselkanaal voor een gezellige whisky middag!

Je kunt kennis maken met de 8 Diageo Special Releases bottelingen voor 2023 met als thema Spirited Exchange. Een uitwisseling van vaten tussen de Diageo whisky distilleerderijen en andere Diageo merken zoals Don Julio Tequila. Zo is er de beroemde Lagavulin 12 uit Don Julio Tequila vaten, Mortlach op Kanosuke Japanse whisky vaten en uiteraard kun je ook de allereerste whisky van de Roseisle distilleerderij en de Glenkinchie 27yo proeven. In een gave setting krijg je de kans om alle 8 releases naast elkaar te proeven met een bijpassend hapje bij elke whisky. Verder zijn er leuke goodies, aanbiedingen en meer!

Ben jij erbij tijdens deze unieke middag?! Aanmelden kan door te mailen naar info@dramtime.nl en de kosten zijn slechts €20,- p.p. Het is een middag met vrije inloop tussen 12.30 en 16.30 uur.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.