Online Two Stacks Irish Whiskey Tasting met Donal McLynn (live vanuit Ierland)

De online proeverij serie in de winter krijgt een vervolg! De tweede proeverij is een unieke Two Stacks Irish Whiskey Tasting met mede oprichter Donal Mclynn op vrijdagavond 1 december (live vanuit Ierland)

Two Stacks zegt je wellicht nog niet zoveel maar daar komt na 1 december zeker verandering in! Het bedrijf is is in 2020 opgericht door Shane McCarty, Liam Brogan en Donal McLynn en is een Ierse bottelaar en blender. Een uniek bedrijf, helemaal in Ierland, met fantastische whiskey’s waar je deze vrijdagavond kennis mee gaat maken. Niks traditioneels Iers maar een hoop experimenten, blenden en op het eerste gezicht wellicht wat gekke cask finishes. We proeven onder meer 3 single cask cask releases die speciaal gebotteld zijn voor Nederland.

We schakelen 1 december live naar Donal in Ierland die je meeneemt in de wondere wereld van Two Stacks. Je ontvangt van ons per post (je kunt zo ook afhalen in de winkel als je in de buurt woont) een set van zes 2cl samples. Die kosten €30,- inclusief verzending (of €25,- als je ze op komt halen). De proeverij begint vrijdag 1 december om 20.00 uur en je kunt je aanmelden door te mailen naar info@dramtime.nl. Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft de verzending, login link en praktische info.

Zien we je 1 december?!

Wanneer: vrijdag 1 december

Tijd: 20.00 uur

Kosten: €25,- / €30,-

Aanmelden: mail naar info@dramtime.nl Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.