JAARWIJN 2021: LAZY BAY

Onze ‘Jaarwijn 2022’ is een Zuid-Afrikaan genaamd Lazy Bay die we zowel in wit als rood beschikbaar hebben. Twee wijnen uit de Western Cape. Het uitzicht vanuit de wijngaarden op het beschutte water van False Bay, bekend om zijn zacht kabbelende golven, vormde de inspiratie voor de relaxte stijl van de Lazy Bay-wijnen.

Lazy Bay Chenin Blanc-Sauvignon Blanc

De Lazy Bay Chenin Blanc-Sauvignon Blanc is gemaakt in een zuivere, frisse stijl waarbij de nadruk op het fruit ligt. In de smaak heerlijk tropisch fruit, waarbij de knisperend frisse afdronk voor tegenwicht zorgt.

Proefnotitie: mooi samenspel van de frisse Chenin Blanc en de stuivende Sauvignon Blanc. In de neus aromatisch, met aroma’s van tropisch fruit, groene appel en peer. De wijn smaakt fris, fruitig, met tonen van groene kruiden en tropisch fruit.

Wijn-spijscombinatie: gerechten met vis of schaal-schelpdieren, kip, salades, Franse en Hollandse jonge kaas.

Lazy Bay Cabernet Sauvignon-Merlot

De Lazy Bay Cabernet Sauvignon-Merlot is een makkelijk drinkbare rode wijn. In de mond valt direct het gulle bessenfruit op, afgerond met een vleugje eikenhout en een zachte afdronk.

Proefnotitie: mooi samenspel van de krachtige Cabernet Sauvignon en de elegante Merlot. De wijn heeft aroma’s van rijp bessen- en kersenfruit, cacao en een lichte houttoon. Licht stevig, met donker bosfruit, een rokerige ondertoon en een zachte afdronk.

Wijn-spijscombinatie: rundvleesgerechten, pasta bolognese, gevogelte, stoofgerechten, rijpere kazen.

DE JAARWIJN 2021 KOST €29,99 PER DOOS A 6 FLESSEN!

Online bestellen? Dat kan hier op Dramtime.nl.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.