Uitnodiging Ardnamurchan & Adelphi lunch en proeverij bij Hotel Boschhuis

Graag willen we je uitnodigen voor een bijzondere Ardnamurchan en Adelphi proeverij in combinatie met een bijpassende lunch. Zondag 12 februari komt Graeme Mackay van Adelphi en Ardnamurchan langs en schuiven we ‘s middags in het Boschhuis in Ter Apel aan voor een 7 gangen lunch met bijpassende whisky’s.

Ardnamurchan, in de Westelijke Highlands, is sinds 2014 de distilleerderij van Adelphi. Een distilleerderij die ondanks de jonge leeftijd van de whisky’s al ontzettend populair is en zeer goed beoordeeld wordt. Daar gaan we uiteraard van proeven en datzelfde geldt voor een paar bottelingen van Adelphi. Graeme neemt je tijdens deze luxe lunch mee in de wereld van een onafhankelijke bottelaar en distilleerderij en vertelt je alles over Ardnamurchan, Adelphi en de toekomst plannen. Er zullen de nodige limited editions voorbij komen en Graeme neemt ook 1 of 2 Ardnamurchan vat samples mee om te laten proeven.

De ontvangst bij Hotel Boschhuis in Ter Apel is om 12.30 uur met een aperitief en rond 13.00 uur gaan we aan tafel voor een volledig verzorgde lunch met bijpassende whisky’s. De kosten zijn €100,- p.p. en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. Na je aanmelding updaten wij je verder met alle praktische informatie. 

Zien we je 12 februari?!

Wanneer: zondag 12 februari

Tijd: 12.30 uur

Kosten: €100,- p.p.

Adres: Hotel Boschhuis, Boslaan 6, Ter Apel

Opgave: mail naar info@dramtime.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.