Uitnodiging: Online Paul John Indian Whisky Tasting met Shilton Almeida

Graag nodigen we je uit voor onze online Paul John Indian Single Malt tasting op vrijdagavond 9 april! Live vanuit Musselkanaal en…… Londen! Na onze online proeverij bezoeken aan Milk & Honey in Israel, Penderyn in Wales en Starward in Australië gaat de ‘Dramtime World Whisky Tasting Tour’ nu op bezoek in India. 

Vrijdagavond 9 april schakelen Tom-Roderick en Jock Shaw live met brand ambassador Shilton Almeida in Londen. Hij neemt ons mee op reis naar de Paul John Distillery in Goa India en vertelt je alles over Indiase whisky, de Paul John whisky’s in he bijzonder en de grote invloed van het warme klimaat. Dat doen we uiteraard samen met een proeverij van 7 whisky’s waaronder de limited editions Select Oloroso en PX, twee cask strength bottelingen ende in 2020 als ‘World’s 3rd Best Whisky’ bekroonde Mithuna. Kortom een verrassende Indiase avond met onderstaande whisky’s als line-up!

Hoe werkt het? Jock en Tom-Roderick hosten vanuit de winkel de proeverij en schakelen  live over naar Shilton. Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 7 te proeven whisky’s en een placemat, je logt 9 april in op Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 9 april om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €30,-p.p. bij het ophalen van de samples in de winkel en €35,- als we ze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft de samples, login link en praktische info.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.