Uitnodiging: online Adelphi & Ardnamurchan proeverij!

Graag willen we je uitnodigen voor een unieke online Adelphi & Ardnamarchan whisky proeverij. Adelphi is al jaren een van onze favoriete onafhankelijke bottelaars en ook met hun nieuwe Ardnamurchan distilleerderij veroveren ze in rap tempo de harten van vele whisky liefhebbers. Tijd voor een proeverij dus!

Vrijdag 5 maart schakelen we vanuit onze winkel live over naar Graeme Mackay en Connal Mackenzie in Schotland voor een avondje Adelphi en Ardnamurchan. Uiteraard met 6 verrassende drams (voor de line-up zie hieronder) en vele leuke verhalen en achtergrond informatie over deze bottelaar en distilleerderij. 
We proeven deze avond de nieuwste single malt van Ardnamurchan (de AD/01.21:01), de stevig gesherriede Laudale #4, een Glen Grant uit 1988, de befaamde The Winter Queen II, een vermomde G………s oftewel een 11 jaar oude Breath of Speyside en een 21 jaar oude Ardmore!
Hoe werkt het? Tom-Roderick host vanuit de winkel de proeverij en schakelt live naar Graeme en Connal in Schotland. Je doet op afstand via Zoom mee en van ons ontvang je een tasting set met zes 2cl samples van de te proeven whisky’s en een placemat, je logt 5 maart in op Zoom via de link die je van ons ontvangt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 5 maart om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €35,-p.p. bij het ophalen van de samples in de winkel en €40,- als we ze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft de samples, login link van Zoom en praktische info.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.