Uitnodiging: Online Kilchoman Tasting & Single Cask Introductie met Peter Wills & Jock Shaw

Nadat Kilchoman twee keer (in 2015 en 2018) bij ons op bezoek was gaan we nu, zij het digitaal, op bezoek bij hen! Al een paar maanden wachten we met smart op een vat Kilchoman die speciaal voor ons gebotteld is. Nu deze op transport is naar Nederland is het tijd om een passende introductie tasting te plannen. Graag nodigen we je daarom uit voor onze online Kilchoman tasting en single cask introductie op vrijdagavond 29 oktober met Peter Wills en Jock Shaw.

Vanuit Musselkanaal schakelen Jock en Tom-Roderick live over naar Peter Wills op ‘Islay’s Farm Distillery’. Kilchoman is een van onze favoriete distilleerderijen en begin dit jaar kregen we eindelijk de mogelijkheid ons eigen Kilchoman vat te selecteren. Peter vertelt je tijdens deze tasting alles over de distilleerderij, de ontwikkeling die Kilchoman de laatste jaren heeft doorgemaakt en uiteraard introduceert hij onze single cask botteling!
Dat alles gaat natuurlijk niet zonder een glas whisky! Naast onze eigen single cask release die we deze avond introduceren proeven we ook de vernieuwde Sanaig, de 100% Islay 11th Edition, de Machir Bay Cask Strength 2018 European Tour Bottling, de 2008 Vintage en de 2010 Vintage. Kortom een avondje geturfde single malt in al zijn facetten!

Hoe werkt het? Je doet op afstand via Zoom mee. Van ons ontvang je een tasting set met de samples (2cl) van de 6 te proeven whisky’s en een placemat, je logt 29 oktober in bij Zoom via de link die je van ons krijgt en je kunt interactief mee doen! Het enige wat je verder nodig bent is een laptop, smartphone of tablet met een werkende internetverbinding en camera.

De proeverij begint vrijdag 29 oktober om 20.00 uur en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €30,- p.p. bij het ophalen van de sample set in de winkel en €35,- als we deze naar je moeten verzenden per post (brievenbus pakket). Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft het verzenden van de sample set, de login link en alle praktische informatie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.