Uitnodiging Ferrand Cognac proeverij

Graag willen we je uitnodigen voor een bijzondere Cognac proeverij met Ferrand Cognac en Brand Ambassador Jonathan van Dorp. Op Cognac ligt ‘een dikke laag stof’ en al jaren willen we graag een proeverij organiseren maar de meeste Cognac huizen hebben daarvoor niemand beschikbaar. Tot we afgelopen februari met Jonathan in de Cognac waren om een vat rum te selecteren bij Plantation/Maison Ferrand en we direct ook een Cognac proeverij ingepland hebben. 

Zondagmiddag 23 oktober is het tijd om ‘de laag stof’ van de Cognac te halen en (opnieuw) kennis te maken met deze prachtige drank! Jonathan neemt ons op deze proeverij mee in de wereld van Cognac en in het bijzonder van Maison Ferrand. Een klein Cognac huis die je wellicht al kent van de Plantation rums of Citadelle gin. Deze middag kun je nader kennis maken en we zullen het niet laten je een paar bijzondere cognacs te laten proeven!

De proeverij begint zondag 23 oktober om 14.00 uur in onze winkel in Musselkanaal en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €25,-p.p. Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft de betaling en alle praktische informatie. 

Wanneer: zondag 23 oktober

Tijd: 14.00 uur

Kosten: €25,- p.p.

Adres: Slijterij Frans Muthert, Schoolstraat 48, 9581GC MusselkanaalGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.