Uitnodiging Ardnamurchan Tasting met Graeme Mackay

Een zomers aanbod van Graeme Mackay om woensdagavond 17 augustus langs te komen voor een Ardnamurchan (en Adelphi) proeverij konden we niet afslaan en dus willen we je langs deze weg van harte uitnodigen deel te nemen. Ardnamurchan, in de Westelijke Highlands, is sinds 2014 de distilleerderij van Adelphi. Een distilleerderij die ondanks de jonge leeftijd van de whisky’s al ontzettend populair is en zeer goed beoordeeld wordt. 

De hoogste tijd dus om dat zelf eens te proeven! Graeme komt deze avond langs en we proeven een aantal verschillende Ardnamurchans (specials) van de laatste 4 jaar, vermoedelijk nog 1 of 2 cask samples die Graeme in de koffer stopt en ongetwijfeld ook nog wel 1 of 2 Adelphi bottelingen. Kortom een gezellige whisky avond in de zomervakantie!

De proeverij begint woensdag 17 augustus om 20.00 uur in onze winkel in Musselkanaal en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. De kosten zijn €30,-p.p. Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft de betaling en alle praktische informatie. 

Zien we je 17 augustus?!

Wanneer: woensdag 17 augustus

Tijd: 20.00 uur

Kosten: €30,- p.p.

Adres: Slijterij Frans Muthert, Schoolstraat 48, 9581GC MusselkanaalGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.