Online Plantation Rum Single Cask Tasting

We zijn terug met een online proeverij! Op veler verzoek organiseren we er dit najaar weer twee! De eerste is een unieke Plantation Rum single cask proeverij met brand ambassador Jonathan van Dorp op vrijdagavond 3 november. 

Komende week komen de jaarlijkse Plantation Single Cask releases op de markt en ook voor Nederland zijn er 10 vaten geselecteerd. Onder meer Guyana met een Big Peat finish maar ook een Trinidad met een Mezcal finish, Jamaica op Calvados en een Fiji op bourbon vaten. Van deze 10 gaan we er 6 (+ iets extra’s) proeven en Jonathan vertelt ons alles over Plantation, rum en hun inmiddels beroemde serie single cask releases. 

Er is niemand die enthousiaster over rum kan vertellen dan Jonathan dus wil je eens nader kennis maken met rum dan is dit je kans! Ben jij erbij vanuit je luie stoel in de woonkamer?

Je ontvangt van ons per post (je kunt zo ook afhalen in de winkel als je in de buurt woont) een set van zes 2cl samples + iets extra’s. Die kosten €30,- inclusief verzending (of €25,- als je ze op komt halen). De proeverij begint vrijdag 3 november om 20.00 uur en je kunt je aanmelden door te mailen naar info@dramtime.nl. Na je aanmelding updaten wij je verder wat betreft de verzending, login link en praktische info.

Wanneer: vrijdag 3 november

Tijd: 20.00 uur

Kosten: €30,-

Aanmelden: mail naar info@dramtime.nl Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.