Uitnodiging Najaars Wijnproeverij

Na twee jaar afwezigheid is er eindelijk weer een najaars wijnproeverij! Nu de herfst heeft toegeslagen en het langzaam kouder wordt is het weer tijd voor een gezellige wijnproeverij. Graag willen we je daarom uitnodigen voor onze najaarsproeverij op zondag 13 november in en rondom onze winkel.

Op deze zondagmiddag kunt u weer in een ongedwongen sfeer, aan de hand van een proefboekje en in uw eigen tempo, een 40 tal wijnen proeven bij de diverse stands van onze leveranciers. De afgelopen maand zijn er vele nieuwe wijnen en wijnhuizen toegevoegd aan ons assortiment en een groot aantal daarvan kunt u deze middag proeven. Onder meer Piedemonte uit SpanjeBrunely uit FrankrijkVarvaglione uit Italië en Aaldering uit Zuid-Afrika.Uiteraard gaat het proeven niet zonder een hapje en dus zijn er diverse bijpassende lekkernijen die ter plekke voor u bereid worden. 

Als dat geen reden is om te komen ….?! We hopen u 13 november te zien. Opgeven kan door te mailen naar info@fransmuthert.nl tot uiterlijk 6 november. Onderstaand alle praktische informatie.

Wanneer?: zondag 13 november, 13.30 – 17.30 uur (vrije inloop)

Waar?: Slijterij Frans Muthert, Schoolstraat 48, Musselkanaal

Opgave: uiterlijk 6 november in de winkel of via info@fransmuthert.nl

Entree: €20,- incl. wijnen en hapjesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.