NIEUW: Loch Lomond Single Cask 10yo 2009 Alvi’s Drift Muscat de Frontignan Finish Selected by Slijterij Frans Muthert & Dramtime.nl (53,2%)

Na een half jaar uitstel van de introductie ivm Covid-19 is vandaag dan eindelijk onze Loch Lomond single cask single malt release geintroduceert. Een unieke samenwerking met de Nederlandse importeur De Monnik Dranken, het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Alvi’s Drift en de Loch Lomond Distillery in de Schotse hooglanden.

De Loch Lomond Single Cask 10 years old 2009 Alvi’s Drift Muscat de Frontignan Finish Selected by Slijterij Frans Muthert & Dramtime.nl is een 10 jaar oude Highlands single malt van de Loch Lomond distilleerderij. Een single cask release geselecteerd door Slijterij Frans Muthert en Dramtime.nl en gefinished in een Muscat de Frontignan dessertwijn vat van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Alvi’s Drift. Deze Loch Lomond is gedistilleerd in november 2009 en heeft ruim 9,5 jaar gerijpt in een bourbon barrel gevolgd door een finish van ongeveer 8 maanden in Muscat de Frontignan cask 19/470-1. Deze is gebotteld in februari 2020 op vatsterkte (cask strength) van 53,2%, non chill filtered en zonder toevoeging van kleurstoffen, als een gelimiteerde single cask release van 326 flessen.

Neus: eiken kruiden, vanille, peer

Smaak: warme eiken kruiden met gember, druivensap, vanille en fudge

Afdronk: warme eiken tonen, middellang en kruidig met vanille en druivensap

Deze Loch Lomond is uiteraard te proeven en te koop in onze winkel, net als de Alvi’s Drift Muscat de Frontignan. Wil je online bestellen? Dat kan hier op Dramtime.nl!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.