Maak kennis met de Belvedere Organic Infusions

Deze week kun je in de winkel kennis maken met de Organic Infusions van Belvedere en op zaterdag 10 september staat de Belvedere bar buiten (tussen 13.00 en 17.00 uur). Daar kun je de Infusions puur en in de mix proeven en bij aankoop van een fles Belvedere krijg je (de hele week) twee gratis Belvedere longdrink glazen.

Belvedere Organic Infusions

Belvedere is toegewijd aan het creëren van 100% natuurlijke spirits die staan voor smaak en karakter. Zo laat zij de onverwachte schoonheid en rijkdom van natuurlijke ingrediënten zien. Met deze volkomen biologische flavored vodka’s werken we met elementen zoals de natuur ze ons geschonken heeft. De Belvedere Organic Infusions zijn de perfecte basis voor verfrissende easy mix cocktails voor iedere gelegenheid.

De Belvedere Organic Infusions zijn drie heerlijke, volledig biologische, flavoured vodka’s met unieke combinaties van fruit en botanische infusies. De Master Rye Distillers van Belvedere selecteren de mooiste biologische vruchten en botanische kruiden, gekozen om hun vermogen om de complexe en natuurlijke essentie van elk ingrediënt het best tot zijn recht te laten komen. De Master Distillers verweven vervolgens de smaken met elkaar tot een harmonieus, gelaagd en gebalanceerd smaakprofiel.

Belvedere Pear & Ginger heeft een knapperig en licht pittig karakter. Belvedere Blackberry & Lemongrass heeft een rijk en levendig karakter. De warmte van rijpe bramen gaat mooi samen met de peperige tonen van citroengras en vanille en het aardse van verse salie. Tot slot, de Belvedere Lemon & Basil heeft een fris en sprankelend karakter. De frisheid van citroenzest, kruidige herbale tonen van basilicum en lichtzoete florale aroma’s van vlierbloesem combineren tot een elegante, verrassende flavored vodka.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.