Belvedere Vodka Personalized

Met Belvedere Vodka bieden we je nu de mogelijkheid je eigen exclusieve customized limited edition fles vodka te creëren. Dit kan door je naam, een speciale datum of persoonlijk tekst van maximaal 14 tekens (inclusief spaties) te laten graveren op een exclusieve metallic zilveren fles. Deze heeft ook nog een unieke led verlichting die zorgt voor een extra verrassend en special effect. Het perfecte cadeau om te geven aan een vodka liefhebber!
De fles is een 1.75 liter magnum Belvedere vodka inclusief giftbox en kost €149,95. De levertijd is circa 1 week en bestellen kan door ons te mailen.

Over Belvedere vodka
Belvedere vodka, gecreëerd in 1993, was het eerste vodkamerk dat een nieuwe standaard van excellentie genereerde en daarmee de ‘luxury vodka’ categorie realiseerde. Het merk wordt op internationaal niveau erkend voor haar distinctieve karakter en compromisloze integriteit. Vodka kenners waarderen de natuurlijke aard, vrij van additieven. De vodka wordt gemaakt van Poolse Dankowskie rogge en geblend met water van haar eigen reine bron. Het smaakprofiel van Belvedere is kenmerkend zacht met een subtiele zoetheid en een soepele, heldere afdronk.1 gedachte over “Belvedere Vodka Personalized”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.