Sonnema 1860

Sonnema Berenburg viert dit jaar haar 160-jarig bestaan. 160 jaar vol rijke historie, 160 jaar eigenzinnigheid. Speciaal hiervoor introduceert Sonnema de Sonnema 1860!

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur. In het jubileum jaar 2020 introduceren we Sonnema 1860, een heerlijk volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. De smaak van de Sonnema 1860 is anders dan die van Sonnema Berenburg, dit komt mede door een andere samenstelling van de kruiden en het verhoogde alcohol percentage. De fles is de originele Sonnema Berenburg fles, maar dan met een mat zwarte coating. De dop en het etiket maken het plaatje compleet van deze “160  jier edysje”.

De ‘early bird’ bestellers kunnen sinds vandaag hun bestelde fles in de winkel ophalen! Vanaf week 42 hebben we de Sonnema 1860 in beperkte oplage ook in de winkel te koop!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.