Slijterij Frans Muthert wordt Black Tot Ambassador Store

Per juli 2020 is Slijterij Frans Muthert benoemd tot een van de Black Tot Rum Ambassador Stores in Nederland. Black Tot rum krijgt een speciale plaats in de winkel en tevens hebben wij leuke extra’s zoals miniatuur-flesjes Black Tot rum en een “Rum Ration Card” waarmee je -door je aan te melden met een speciale code- een speciaal cadeautje ontvangt ter ere van 50 jaar Black Tot Day!  

In het najaar ontvangen we ook Black Tot tasting sets met hierin ook de premium rums waaronder de 50th Anniversary Special Edition.

OVER BLACK TOT RUM

Black Tot is een moderne versie van een oude stijl van rum, geïnspireerd op meer dan drie eeuwen maritieme traditie. Black Tot brengt de kerncomponenten van British Navy rum samen en is een frisse en fruitige rum. In plaats van de rijke en donkere stijl van het verleden, combineert Black Tot elegante en fruitige Barbados rum met rijke en volle Guyana rum en funky Jamaican rum om een rum te creëren die tropische fruittonen combineert met een rijke onderstroom van chocolade en koffie.

31 juli 1970

De dag dat de Royal Navy het dagelijkse rumrantsoen van zeilers stopzette, staat bekend als Black Tot Day. De resterende rum heeft vele jaren in de opslag gestaan voordat hij werd gekocht door Specialty Drinks Ltd om Black Tot te creëren. Het is een mix van die rum, die jaren van maritieme traditie viert en drinkers de kans biedt om een echte British Navy Rum te proberen.

Geïnspireerd door 300 jaar marinetraditie, houdt Black Tot Caribbean rum centraal, met behulp van enkele van de beste voorbeelden uit Barbados, Guyana en Jamaica om een rum voor vandaag te creëren. Ongehinderd door conventie hebben we Navy-rum op zijn kop gezet – waarbij we de unieke, zoete stijlen van het verleden hebben vervangen door een veelzijdige, ongezoete rum die zich richt op smaak.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.