Ardbeg Diner 2022

Graag willen we je uitnodigen voor een bijzondere Ardbeg proeverij met een bijpassend diner. Begin september introduceert Ardbeg de Ardbeg 19yo Traigh Bhan Batch 4 en ter ere van deze nieuwe release organiseren we samen met Hotel Boschhuis in Ter Apel een 6 gangen Ardbeg diner. 

Twee jaar lang moesten we de plannen voor een Ardbeg diner uitstellen maar vrijdagavond 2 september is het eindelijk zover! We schuiven in het restaurant van Hotel Boschhuis in Ter Apel aan voor een prachtig diner met bijpassende Ardbegs. Uiteraard de 19yo Traigh Bhan Batch 4 maar ook de 8yo For Discussion zullen passeren bij de gerechten die de keukenbrigade van het Boschhuis voor ons bereidt. 

De ontvangst is om 18.30 uur met een Ardbeg aperitief en amuses, buiten op het terras, en rond 19.00 uur gaan we aan tafel voor een volledig verzorgd diner met bijpassende Ardbegs. De kosten zijn €115,- p.p. en je kunt je opgeven door te mailen naar info@dramtime.nl. Na je aanmelding updaten wij je verder met alle praktische informatie. 

Zien we je 2 september?!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.