Ardbeg Day 2024

It’s showtime! Zaterdag 1 juni vieren we Ardbeg Day met Circus Ardbeg Spectacular! Een heus circus event met entertainment, muziek, eten en uiteraard Ardbeg!
CIRCUS ARDBEG
Het circus is dit jaar het Ardbeg thema! Het circus van smaak en het circus van vermaak! Waan je een middag in circus sferen met Ardbeg, entertainment, popcorn, muziek en meer en ga met ons mee op zoek naar de ‘Smoky Balance’.

PROGRAMMA
We organiseren een mini circus in de tuin achter de winkel. Die bouwen we voor deze gelegenheid compleet om naar een kleurrijk circus terrein! Er is een DJ, een speciale port cocktail bar, een suikerspin en popcorn kraam, entertainment en wij zorgen voor een 6 gangen ‘Walking Dinner’. Uiteraard kun je de nodige Ardbeg’s proeven en introduceren we deze middag de Ardbeg Spectacular. De komende weken zullen we op deze Facebook pagina de laatste details rondom het programma van Circus Ardbeg Spectacular 2024 onthullen! 

ARDBEG SPECTACULAR
Uiteraard geen Ardbeg Day zonder een speciale botteling! Voor 2024 is dat de Ardbeg Spectacular. De eerste Ardbeg release met een port rijping. Verwacht veel rood fruit en uiteraard de bekende Ardbeg smaken. 

Aangezien de voorraad beperkt is, is de Spectacular vooraf te reserveren (max 2 flessen p.p.). Die reservering kun je vervolgens na afloop van het evenement ophalen en afrekenen in de winkel. Hoe dat in z’n werk gaat leggen we je na je opgave uit. De Ardbeg Spectacular kost €120,-.

1 JUNI
Hoe laat: 16.00 uur tot +/- 18.30 uur
Wat:Circus, Ardbeg, Walking Dinner, Cocktailbar, DJ & meer!
Waar: Schoolstraat 48, 9581 GC, Musselkanaal
Dress code:Kom in je mooiste circus outfit en maak kans op gave prijzen
Kosten:
€65,- p.p. all-in
Opgeven: mail naarinfo@dramtime.nl (uiterlijk 23 mei)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.