Ardbeg Day 2023

Zaterdag 3 juni vieren we Planet Ardbeg Day 2023 met een Ardbeg Con event! Een variant op de bekende comic con(vention) uit Amerika en Azië maar dan als festival, met lekker eten, een cocktailbar en uiteraard Ardbeg! In deze uitnodiging alle informatie over dit evenement.

PLANET ARDBEG DAY – ARDBEG CON
Planet Ardbeg is het nieuwe thema bij Ardbeg waarbij ze de samenwerking hebben gezocht met een aantal bekende Amerikaanse striptekenaars. Een beetje Marvel maar dan op z’n Ardbeg’s! Iets wat je de komende jaren veelvuldig terug zult zien bij Ardbeg en waar we op Ardbeg Day ook wat mee gaan doen. Het thema dit jaar is Ardbeg Con! Een mini festival a la de bekende comic con festivals. Kom verkleed als je favoriete Ardbeg monster, personage, etc. (Kelpie, Shortie, …..) en wij zorgen voor de rest!

PROGRAMMA
We organiseren een mini festival in de tuin achter de winkel. Die hebben we afgelopen najaar al flink verbouwd en die bouwen we voor deze gelegenheid nog eens compleet om naar een kleurrijk festival terrein! Er is een DJ, je kunt lekkere cocktails en biertjes halen bij onze nieuwe cocktailbar, je kunt je eigen Ardbeg monster tekenen/schilderen en meer! Wij zorgen voor een 5 gangen Walking Dinner en uiteraard kun je de nodige Ardbeg’s proeven! Onderaan deze mail vindt je alle relevante informatie om je aan te melden. De komende weken zullen we op deze Facebook pagina de laatste details rondom het programma van Planet Ardbeg Day 2023 onthullen! 

ARDBEG HEAVY VAPOURS
Uiteraard geen Ardbeg Day zonder een speciale botteling! Voor 2023 is dat de Heavy Vapours! Deze limited edition Ardbeg Day release introduceren we deze middag en kun je dan uiteraard ook proeven. Een Ardbeg gemaakt van new make spirit die gestookt is zonder het gebruik van de beroemde purifier. Naar verluid een wat zwaardere Ardbeg omdat de basis spirit veel steviger is. Zie hieronder ook alvast de teaser van Ardbeg!

Omdat de voorraad weer zeer beperkt is, is de Heavy Vapours enkel voor de deelnemers van dit evenement vooraf te reserveren (max 1 fles p.p.). Die fles kun je vervolgens na afloop van het evenement kopen. Hoe dat in z’n werk gaat leggen we je na je opgave uit.

3 JUNI

Hoe laat: 16.00 uur tot +/- 18.00 uur
Wat: Ardbeg, Walking Dinner, Cocktailbar, DJ & meer!
Waar: Schoolstraat 48, 9581 GC, Musselkanaal
Dress code: Ardbeg ConKosten: €55,- p.p. 
Opgeven: info@dramtime.nl (uiterlijk 22 mei)

VOL = VOLGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.