Algemene Voorwaarden

Verzendkosten
Voor verzending van pakketten binnen Nederland hanteren wij het standaard tarief van PostNL, te weten 6,75 euro. Verzending naar de overige landen in Europa kost 17,50.

Levertijd
Bestellingen worden in principe geleverd binnen 48 uur (2 werkdagen) na verwerking van uw betaling. Aangeraden wordt met iDEAL te betalen voor een snelle verwerking van uw betaling.

Betaling
Betaling is mogelijk middels vertrouwde overboeking en iDEAL. Betalen met iDEAL wordt aangeraden in verband met een directe verwerking van uw betaling. Houdt bij een normale overboeking rekening met extra verwerkingstijd van uw betaling.

Zichttermijn & Retouren
Retouren is mogelijk binnen de wettelijke termijn van 7 dagen na ontvangst. U ontvangt hierbij het volledige factuurbedrag rertour. Hiertoe kunt u contact met ons opnemen.

Geschenkverpakking
Het verpakken van uw bestelling als cadeau is mogelijk door dit aan te geven in de winkelwagen. De kosten voor een verpakking bedragen € 4,45,-. Een persoonlijke tekst kan bijgevoegd worden voor €2,25. Cadeaus zijn rechtstreeks bij thuis te bezorgen bij de ontvanger. Dit kan door de ontvanger van het cadeau als verzendadres op te geven.