Nieuwe whisky's van Bruichladdich!

Onlangs zijn er weer een paar fijne Bruichladdich&;s aan ons whisky-assortiment toegevoegd, waaronder de Bruichladdich Islay Barley Dunlossit Farm Ceannacroic. Deze whisky is geproduceerd met gerst wat volledig afkomstig is van het eiland zelf, de gerst wordt niet geturfd dus het is een unpeated Bruichladdich. Hij is op &;Golden Strength&;van 50% gebotteld en kost € 46,95. De Islay Barley heeft een geur die doet denken aan heide, bloemen en rijp fruit met een zacht zeebriesje. De smaak bestaat uit complexe aroma&;s van groen fruit, mandarijn, een beetje citrus, honing, vanille, kaneel en eiken. Dit alles gecomplementeerd door een mooie volle afdronk.

Verder hebben we de Laddie Twenty Two, de oudere broer van the Laddie Ten, een mooie 22 jaar gerijpte en non-chillfiltered Bruichladdich. Gerijpt op Amerikaans-eiken en gebotteld op 46% alcohol. Deze whisky kost € 129,50.

En last but not least!! Het subtiele beest van Bruichladdich, de Octomore 5.1! Met een fenolen gehalte van maar liefst 169PPM en een alcohol percentage van 59,5%. De Octomore 5.1 kunt u bij ons kopen/bestellen voor € 129,50

Het betreft hier whisky&;s met een gelimiteerde oplage, dus wacht niet te lang! Bestellen/reserveren kan via onze contact pagina.

Tags: