Warm aanbevolen!

Donderdag 26 januari vindt de Muzikale Avond van het Gedicht plaats, ofwel The Night of Rythm and Ryhme. Deze wil ik van harte bij u aanbevelen. Tijdens deze avond kunt u genieten van mooie liedjes van Dana Winner en Erwin de Vries. Ze worden begeleid door de Johan Willem Friso Kapel die ook unieke arrangementen spelen van Jacob de Haan, componist met faam die zich o.a. uitstrekt tot Italië, Korea en Amerika. Hij heeft ook, speciaal voor deze avond, een aantal gedichten op muziek gezet. Daarnaast zijn op verschillende middelbare scholen gedichtenwedstrijden gehouden, de drie finalisten lezen hun gedicht voor en het publiek kiest de winnaar.

De presentatie van de avond is in handen van Baukje Galema, burgemeester van Stadskanaal. De avond wordt georganiseerd door Rotary en Soroptimistenclub Stadskanaal. De opbrengst komt ten goede aan BOKO Africa, die kindersterfte bestrijdt door moeders te helpen.

Voorafgaand aan het theaterprogramma organiseren we een geweldig uitgebreid buffet voor EUR 29,50 per couvert. Van elk couvert gaat EUR 8,-- naar het goede doel.

Kortom, een geweldig leuke en gevarieerde avond met een goed doel. Kaarten kosten EUR 22,-- per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Geert Teis te Stadskanaal.

Met vriendelijke groet,

Aeilke Muthert

Tags: