Het mooiste uit een rijke traditie verenigd in drie Rijke Jenevers

Geurig & zacht, vol & warm, fris & fruitig: drie bijzondere, eigentijdse jenevers waarmee we het mooiste en lekkerste in jenever naar boven brengen. Geïnspireerd op de oorspronkelijke recepten van L.W. Hooghoudt uit 1914. Zie het maar als onze ode aan jenever. Huisgemaakte, 100% natuurlijke kruiden- en fruitmelanges spelen de hoofdrol naast zachte graanalcohol en volle moutwijn. Dat maakt dat deze Rijke Jenevers kunnen wedijveren met al het moois uit Schotland, Ierland en Frankrijk. Want met no. 24, no. 45 en no. 67 geniet je niet alleen van een rijke smaak- en geurbeleving, maar ook van een puur Nederlandse traditie.

Hooghoudt Rijke Jenever No 24Hooghoudt Rijke Jenever No 45Hooghoudt Rijke Jenever No 67

No. 24  Geurig & Zacht 

Rond van smaak en geur, maar toch verfijnd en lekker zacht. Met een geraffineerde combinatie van frisbloemige, bitterzoete en lichtkruidige smaaktonen. 

Kruiden: vlierbloesem, jasmijn, kamille, venkelzaad, lavendel en jeneverbes.

 

No. 45  Vol & Warm

Krachtig en intens kruidig, uitgebalanceerd met een verrassend frisse ondertoon. De 16 jaar houtgerijpte moutwijn zorgt voor een karakteristieke, volwassen smaak.

Kruiden: zoethout, vanille, angelica, kardamom, venkelzaad en jeneverbes.

 

No. 67  Fris & Fruitig

Fruitig, fris en verrassend mild. De zacht zoete ondertonen zorgen samen met de zachte graanalcohol uit Franse wintertarwe voor een intense smaakbeleving.

Kruiden: cranberry, grapefruit, rozebottel, citroengras, oranjeschil en gember.