Highland Park Valhalla - Loki

Highland Park Loki

Op Maandag 18 maart 2013 zal Highland Park de 2de release uit haar Valhalla serie, Loki, introduceren voor de Nederlandse markt. Uiteraard is úw topSlijter Frans Muthert daarbij!

Loki was de zoon van 2 reuzen, Fárbauti en Laufey, hij was een onruststoker, en een gedaantewisselaar. Loki was bevriend met de goden maar door zijn karakter en zijn daden werd hij later een vijand en werd gevangen gezet door de goden en uiteindelijk gedood door de god Heimdallr die bij dit gevecht zelf ook het leven liet.

Van de Highland Park Loki kunnen we dus van alles verwachten, want Loki was niet alleen een veraderlijke god, maar ook een veranderlijke god. In de whisky zou zich dit bijvoorbeeld kunnen uiten in een verleidelijke zachte neus met de typische zachte sherry tonen en kruidige, lichtrokerige aroma&;s, gevolgd door een krachtige, mondvullende smaakexplosie met krachtige peperachtige kruiden en vol rood fruit en een lange hete en rokerige afdronk....of niet... :)

We weten in ieder geval dat Loki een 15 jaar oude botteling wordt met 48,7% alcohol. De prijs zal iets boven de introductieprijs van de Thor liggen (die was 149,-), rond de 160,- (wijzigingen voorbehouden)

Wilt u alvast een exemplaar reserveren dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. Of reserveer hem via onze webshop: http://dramtime.nl/Highland%20Park%20Loki